Coq au vin på nytt sätt
Bambi
Bambi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer (helst majskycklingbröst med skinn)
  • 200 g bacon, tärnat
  • 2 stora morötter, i stavar
  • 16 inlagda syltlökar
  • Sås
  • 2 msk smör
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • ½ morot, skalad och fint hackad
  • 1 vitlöksklyfta, tunt skivad
  • 1 msk torkad timjan
  • 2 msk farinsocker/råsocker
  • 4 dl Drostdy-Hof Shiraz Merlot
  • 4 msk kalvfond
  • 2 dl vatten
  • 1 msk maizena + ½ dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.