Ingredienser Portioner: 10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala apelsinerna med en kniv så att allt det vita försvinner. Dela granatäpplet och ta ur de röda kärnorna (se till att de beska hinnorna inte följer med)
Blanda purjolök och äpple medrödkålen. Matberedaren är bästa hjälpmedlet. Riv rödkålen fint. Normalt blandas crème fraiche och majonnäs, men här vill vi inte ha med ägg som ingår i majonnäs så den syrade grädden får klara sig på egen hand
Strimla kålen fint, gärna med mandolin eller med knivskivan i matberedaren. Blanda med övriga ingredienser och låt dra 10-15 minuter innan servering. 750 g rödkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.