Sallader

Sallader

Coleslaw med äpple

Coleslaw med äpple

Strimla äpplet och ski­va kålen fint på mandolin eller med en osthyvel. Skölj och strimla purjolöken. Blanda ihop med övriga ingredienser
Pasta arrabiata med sidfläsk

Pasta arrabiata med sidfläsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök 3 klyfta(or) vitlök 0,5 st röd chili 80 gram rökt sidfläsk 3 msk olivolja 1 tsk chiliflakes 1 msk tomatpuré 1 msk balsamvinäger 800 gram konserverade hela tomater 1 msk grönsaksbuljong 400 gram tortiglioni 1 dl vatten 1 kruka(or) färsk basilika 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Coleslaw med rödkål

Coleslaw med rödkål

Ingredienser Portioner. 10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Coleslaw med matyoghurt

Coleslaw med matyoghurt

400 gram vitkål, ca 1/3 kålhuvud. 11 rödlök. 11 klyfta vitlök. 11 tsk salt. 13 msk vitvinsvinäger. 12 dl matyoghurt, grekisk eller turkisk
Sallad med brysselkål, nötter och mögelost

Sallad med brysselkål, nötter och mögelost

Skär brysselkålen i kvartar. Lägg ner dem i kokande saltat vatten i en minut, ta sedan upp dem och låt kallna snabbt så de inte blir för mjuka utan fortfarande är lite krispiga
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Dressing. Vispa upp grädden lätt och blanda den med majonnäs och citronsaft, krydda med salt och peppar