citronsufflé. Vi hade gäster i helgen och jag gjorde en meny med citron som tema. Efter tre timmar i frysen är citronsufflén halvfryst och färdig att servera
Fläderlikören heter St Germain men det fungerar med fläderkoncentrat också, tex Kivik. Och här sitter vi med ett gemensamt liv tillsammans, en skock ungar och ett stort hus som är vårt gemensamma hem
Tanken var att lemoncurden skulle användas till citronsufflé, med så långt kom jag aldrig. Men detta recept kan komma att bli en favorit i sommar, kan tänka mig att det är smaskigt som fyllning i jorgubbstårta eller anda desserter med bär
Jag beställde en Fläder Collins som är en Tom Collins med flädersmak, riktigt frisk och god, som innehöll gin, fläderlikör, citronjuice, sockerlag och soda
n drickas ur stora runda vinglas, som oväntade twister, med kvalitativa råvaror och mycket is. Sommaren är snart här, alldeles efter våren infinner den sig, och något som svalkar skönt i värmen är en GT även om jag själv hoppar över tonic och istället blandar med Rose’s Lime och fruktsoda för en härlig förfriskning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.