Citronkaka med ricottakräm, vallmofrön och blåbär
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g rumsvarmt smör
  • 2½ dl socker
  • 2 msk svarta vallmofrön
  • 3 ägg
  • Skalet från 1 citron
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/4 dl mjölk
  • Smör och ströbröd till formen
  •  
  • Ricottakräm
  • 2½ dl ricotta
  • Skalet från 1 lime
  • 2 msk florsocker
  • 1 vaniljstång
  • halverad på längden
  •  
  • Garnering
  • 200 g blåbär
  • Lite vallmofrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.