Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Både min man och han jobbar så vi försöker njuta av kvällarna tillsammans innan semestern. Barnen håller sig sysselsatta med grannpojken som har en fyrhjuling så jag får lite egentid till att lösa korsord och läsa
Pensla grönsakerna med olja och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Denna kväll hade vi lite ärenden att fixa så till middag fick det bli en snabblagad och matig ciabatta med salami och mozzarella, vilket är en underbar kombination
Dela bröden och pensla dem med olivolja. Skär mozzarellan i skivor och lägg åt sidan. Lägg i tur och ordning parmaskinka, mozzarella och grillad persika på bröden
Brödet ska suga upp vitlöken och oljan ur stekpannan. Tag upp brödet och bred osten generöst på vitlöksbrödet, varva sedan skivor av parmaskinka med tomatskivor och skivade oliver
Dessa serverade vi sedan med ciabattaoch vitlöksås istället för hamburgerbröd och dressing. ciabatta. Sambon och jag var överens om att detta var det godaste vi ätit på väldigt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.