Silviakakan är en kaka med glasyr som jag smaksätter medantingenlime eller citron. Förresten är Silviakakan den ljusa motsvarighetentill Kärleksmumskaka ilångpanna, också riktigt gott
Häll smeten i en långpannamed bakplåtspapper i botten. Vänd ner mjölblandningenväxelvismed det smälta smöret och mjölken i ägg- och sockerblandningen och blanda till en smet
I dag bjuder jag på rawfood chokladrutormedgojiär. Mixa allt sammans till en smet med en handmixer. Riktig gott blev det, passar perfekt till kaffet till mellanmål för de små eller bara att njuta av en bit när du känner för det
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Idag är det jobbfredag för min del, den sista jobbdagen på en och en halv vecka till och med, så just nu längtar hag lite extra tillikväll när jag slutar minsann
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.