Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med. Vit Choklad. Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med
Vispa ihop alla ingredienserna med elvisp. Spacklar man ganska tunt räcker krämen till två tårtor men vill du ha tjocka lager får du räkna med att den räcker till en tårta
Vispa upp äggvitan lätt med sockret. Häromdagen blev jag så galet sugen på biskvier och eftersom att min svåger köpt med sig lite roliga essenser från Stockholm till mig så var jag ju bara tvungen att göra en liten ”specialare”
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Smält vit choklad försiktigt tillsammans med vispgrädden och häll i det philadelphiasmeten. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Ikväll har jag och min man lyxat till det med att äta pizza ute. Efterrätten intog vi dock några timmar senare hemma i soffan, vit chokladpannacotta som hade förberetts tidigare idag
Börja med att hacka chokladen och smälta den i ett vattenbad. Tänk på att vit choklad lätt koagulerar så när chokladen nästan har smält, tar bort den från värmen och rör om tills den smält helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.