Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Valde dock att bryta av sötman med lite jordgubbar, vilket passar ihop som handen i handsken till dummefluffen
Jag spacklade tårtan med swiss maräng smörkräm som jag rivit ner citron skal i. Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra
Och det blev lite vit ischoklad med smak av citron. Förut nåt år hittade jag vit choklad med citronsmak o då använde jag den direkt men ikväll smaksatte jag med citronarom
Häll äggvita och strösocker i en helt torr och ren skål som tål värme. Denna gång testade jag marängsmörkräm, som är en varmvispad maräng som man avslutar med rumsvarmt smör och någon smaksättning
Blanda ihop med socker och äggvita. Städade ur frysen härom veckan och hittade massor av olika små påsar med smörkrämer och tårtfyllningar som jag inte hade lust att spara
Häll äggvitor och socker i en skål som tål värme, helst en metallskål. Blanda samman resten av de torra ingredienserna med en ballongvisp eller en vanlig visp
Vit Choklad. 100 gram Vit choklad. 100 gram Vit choklad. VitChokladsmörkräm. 5 november 2014, 08. 00. Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.