En chokladpannacotta som täckts med ett lager rödaste röd champagnegelé är det vi bjuder på. Så idag får vi kanske fresta med en god och inte så krånglig dessert till nyårsaftonsfirandet
Jag toppade med chokoladespåner från Odense Marcipan som fanns med i Buzzadorpaketet. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Det fick bli en supermumsig chokladpannakotta med björnbärsmousse. Garnera med björnbär och mynta. Som ni vet är det efterrätten som är det jag är bäst på när det gäller matlagning
Nu till gårdagens efterrätt som var en vit chokladpannacotta. Oftast brukar jag servera pannacottan med en hallonsås eller färska bär, för recept på hallonsåsen klicka här
Det är nästan lite svårt att hänga med i vårens rasande tempo just nu. Men det bröts tvärt av på Påskafton med alla mer eller mindre fint målade ägg, färggranna fjädrar, påskgodis och rolig film
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.