Blir man lycklig av choklad. Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
Garnera med skivade eller kvartade jordgubbar. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 26–28 cm. Garnera gärna med strimlor av apelsinskal som du först förvällt 1 minut
Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten. Servera med 75 gram mild yoghurt vanilj
Därför blev den här lite väl bitter i smaken med vanlig eko-kakao och lite väl stark för min smak. För ett tag sedan hittade jag ett smarrigt recept på en nyttig chokladpaj hos Sweet and simple
Det stod en lite flicka med sin pappa vid sidan om mig och sneglade bestört på de “läbbiga” djuren med sina tentakler och sugkoppar, men jag försäkrade henne om att de var jättegoda
Missförstå mig rätt, jag tycker absolut att man ska avstå från tillsatt raffinerat socker, glukosirap och liknande, och har man svajigt blodsocker kanske man behöver vara lite extra försiktig medfrukt, men i min värld är det en stor skillnad mellan en frukt och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.