Kakan - som både är glutenfrioch helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad med färska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
mjölsorter, vaniljpulver, fiberhusk, saltoch bakpulver i en skål. salt. En naturligt glutenfri kaka med mustiga smaker av choklad, mint och päron - perfekt att servera som dessert med en skopa vaniljglass
Blanda chokladsmeten slät med äggulorna och råsockret. Ät som den är eller servera med glass. Den är dessutom glutenfrioch innehåller rena och relativt få råvaror
Chocolate Chip Cookiecake medsaltkolagömma. I febaruari månads bakbox fick jag recept på denna härligt stora Chocolate Chip Cookiecake medkolagömma som Frida på Fridas Bakblogg tagit fram
Pudra litet florsocker över kakan och servera med vaniljglass. Jag har aldrig tidigare bakat med varken kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk, men resultat blev otroligt gott
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.