Innan servering toppade jag med pudrad kakao, vispad grädde och riven choklad. Så med andra visste jag att det var bäst att inkludera riklig mängd choklad i den hela
Smörj och bröa en form med avtagbar kant. Bred sedan på en burk med karamelliserad mjölk (eller koka en burk med kondenserad mjölk i 2,5 timmar). Vispa 2 dl grädde och bred över kolan och riv slutligen över lite mörk choklad
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Färska hallon medgrädde och mörk choklad (4 port). 2 dl vispgrädde. 50 g mörk choklad. 2 dl vispgrädde. 50 g mörk choklad
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.