2½ dl
socker eller hälften farinsocker och hälften vanligt socker
5
äggulor
200 g
mörk blockhoklad
2 dl
vetemjöl
5
äggvitor
1 påse
espressopulver
175 grader
Smält blockchokladen över vattenbad. Låt svalna en stund.Smöra 2 avlånga brödformar och klipp till bakplåtspapper och lägg i botten och på kanterna. Jag brukar klippa snitt i varje hörn in mot kanten så är det lätt att lägga pappret i formen utan veck. Vispa äggvitorna till hårt skum och ställ åt sidan. Vispa ihop smör och sockersorterna, vispa ner en äggula i sänder. Rör ner chokladen och mjölet.
250 g
Philadelphia Naturell
1 burk
Dulce de Leche av fast sort, kokar du själv blir 3,5 h lagom.ca 1-1,5 dl vätska, tex kaffe blandat med Bailey's eller cognac (2/3 el 3/4 ska vara kaffe ca)
Budapestbakelsen förknippar man kanske mest att den rullas ihop, precis som en rulltårta. Men man kan också baka ut den som en rund eller fyrkantig tårta om man vill ”trixa” till det lite
Jag har en kompis som älskar Nutella. Nu har hon och hennes familj flyttat till våra kvarter och då ville jag gärna göra en Nutella-tårta för att hälsa dem välkomna till området
Innan har du sett den i vår Chocotorta och i våra frusna alfajores. Mer alfajores till folket. ) Idag är vi stolta över att kunna introducera en alfajor som faktiskt är unik och skapad av oss – Pampas Deli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.