Botten. Krossa kakorna i matberedaren. Smält smöret och blanda det med smulorna. Tryck ut kakblandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Idag har vi verkligen krämat ut påskhelgens sista suck. Försommarvärme, grill och barfotabarn. Härligt. Helgen har varit underbar och årets påsktårta blev en hit hos alla
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port Chokladganache 1 1/2 dl Vispgrädde 1 1/2 msk Honung 120 g Choklad (70 % kakaohalt) Mascarponekräm 2 st Ägg 3 msk Strösocker 250 g Mascarponeost Till montering 100 g mördegskakor (typ Brago)
Dags att rensa lite i frysen innan den fylls på inför jul. Den här goda rabarberpajen passar bra i novembermörkret när man behöver påminnas om att det faktiskt blir sommar snart igen