Jag gjorde en väldigtsmarrigvarm smörgåstårta förra helgen. Bryn färsen i smör. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas ini röran
lätt att tillaga, går att varieraioändlighet och smakar fantastiskt. Varmrätt. Jag brukar dubbla det och lägger då ut bröden som en stor cirkelistället för en halvmåne
Skär bacon fintimindrebitar, likaså purjolöken. Fräs upp i en kastrull och tillsättchampinjonerna. Ta bort från plattan och blanda alltsammans med creme fraiché och rör ihop
Torsdag har viidag och då är det soppa som gäller. Den VARMA smörgåstårtan. Jag älskar soppor men inte just ärtsoppa… Varför just ärtsoppa på torsdagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.