Gör upp en eld på björkved lägg på Muurikkapannan. Kött och potatis. Skölj och koka potatisen. Lägg köttet i en plastpåse i kylen, låt liggaminst en timma
Jag är väldigt förtjust iindisk mat, men det blirinte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdigacooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Chickentikka masalaAntal portioner. Ett recept som jag hittadei hemkunskapspärmen. Blev väldigt najs. Jag använde kycklinginnerfilé och butter garam masala-kryddan jag fått av minfina vän Anette, straight from India
Kikärtor heter chickpeas (kallas även garbanzo beans) på engelska, så därför tyckte jag att det var passande att döpa rätten tillchick ‘n tofu tikka masala
Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikka masala och genom diverseolikaexperiment kommer fram till hur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 morot 600 g kycklingbröstfilé 1 msk riveningefära 1 msk olja salt 500 g krossade tomater 1 påse tikka masala kryddmix (à 40 g) 1 dl matyoghurt (10%) 1 1/2 dl matlagningsgräddeTillserveringris eller annat gryn Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Minutfilé 10. - Rabatt Kronfågel Ca 600 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Imat 2. - Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
Här följer ett gott och enkelt recept på indisk mat, ChickenTikka Masala. Smakar väldigt mycket som "köpe-mat", det enda jag inte vågat mig på är nanbrödet
Originalreceptetfinns här. När jag gör den så blir receptet såhär. Marinad. olja tillstekning. Dela kycklingfiléernaibitar, blanda allt tillmarinaden och låt bitarnaliggaimarinadeni kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.