Vi fortsätter att ha det bra i värmen vid poolen i Spanien. Jag ska alldeles strax gå ut och äta frukost men först tänkte jag ge er detta supersmarriga recept som hela familjen älskade och som jag förmodar att vi snart kommer äta igen
Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Känns som om man har väldigt mycket att göra på helgerna så det får bli en middag som är snabbare än snabbast… fast lite extra
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Lägg de frysta eller färska/tinade kycklingfiléerna i en ugnsform där alla filéer får plats att ligga bredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.