Missainte denna underbara tidning, i detta numret tema utekök genom att återanvända gamla möbler och prylar ochinteminst ett perfekt reportage om snabba sommarrätter för att slippa stå i köket
Det var väldigt gott ochsaftigt. Idag har jag bakat det här brödet för första gången. Kul med lite gröna detaljer i brödet och chevrésmaken är ju såå god
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugitsig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Rör om då och då. Skär eller klippaprikosernai små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor
Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskvikenoch kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra och smaklösa
Klockan är två på natten och jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Skala och skär rödbetorna i klyftor. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Lägg rödbetor och tomater på en bakpappersklädd plåt och blanda med olja, timjanoch salt
konsistensoch smak till tusen, här sätter endast fantasin gränserna. Hej min vän,. Jag valde att göra klumpfri marmelad så efter kokningen tog jag minstavmixerochmixade marmeladen slät ochfin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.