Skala lök och morötter. Hacka löken och riv morötterna fint. Rensachampinjonerna och skiva dem tunt. Fräs lök och vitlök i olja någraminuter utan att de tar färg
Jupp, så blir det idag. Hade en vegan med på julbordet i lördags och hon blev så nöjd så nöjd. Hittade inget vetegluten trots en massa letande i världsmetropolen Borås så det blev en champinjuonpaté med cumberlandssås som "huvudnummer"
champinjonpaté med cumberlandssås. jaha, så gick det med det. Hade nog tänkt mig att försöka skriva nåt varje dag i december men det höll ju bara i två dagar
Smält margarinet i en stekpanna tills det börjar fräsa. Lägg i champinjoner, salladslök och vitlök och fräs cirka 15 minuter, rör om då och då, tills svampen är väl brynt och all vätska har ångat av
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och hacka lök och vitlök. Putsa och hacka champinjonerna. Fräs löken i oljan tills den är glansig och lägg sedan i champinjonerna
Skala lök och morötter. Hacka löken och riv morötterna fint. Rensa champinjonerna och skiva dem tunt. Fräs lök och vitlök i olja några minuter utan att de tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.