Ingredienser Portioner. 4 förrättsportioner 4 jordärtskockor (4 jordärtskockor motsvarar ca 300 g) 3 msk rapsolja nymald svartpeppar 1 krm salt Citronsalt skal från 1/2 citron 2 krm salt nymald svartpeppar Till servering gräddfil (avrunnen över natten) eller crème fraiche löjrom kryddkrasse Lägg till i inköpslistan
skölj och skrubba citroner i ljummet vatten,riv det yttersta skalet och låt torka en lite stund,blanda med salt och svartpeppar, strössla över de varma chipsen
2 dl champagne. 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, till servering neutral olja, till stekning salt peppar
Nu ska jag inte tråka ut er med min presentlista utan tänkte istället ge er receptet på chokladpuddingen jag hade gjort till gårdagens champagne-drickande
Idag gifter sig dotter Josefin med sin Anders, och jag får ännu en helt fantastisk svärson. Håll alla tummar ni har för att regnet ska hålla sig borta, ringarna ska passa, festen bli fantastiskt rolig, talen vara spirituella och bröllopstårtorna smaka sommar
Var heller inte de lättaste att spackla tårtan med creeme cheese frosting som tillslut blev helt rinnande och inte speciellt hållbar men man lär sig av sina misstag och nästa gång vet jag lite mer hur man ska göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.