Det finns få smakkombinationer som kan matcha en syrlig ceviche med just sötpotatis. Jag hade ju ätit ceviche tidigare utan sötpotatis och det gick hur bra som helst
Förrätten – Ceviche. Sitter på tåget på väg hem och kollar igenom lite bilder från dagarna som varit. Jag brukar vara flitig på att fota men märker att det har slarvats lite med det, antagligen för att det fanns massa riktiga fotagrafer och kameror runt omkring så det går nog att gräva fram mer bilder sen
Ceviche är ursprungligenen fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Nu står matbrödet i ugnenIdag testar jag ett nytt eget recept med en blandning av mjölsorter. Torkade hackade aprikoser, valnötter och solroskärnor har jag stoppat i degen
För ett tag sedan fick vi möjlighet att få prova på något som vi aldrig hört talas om tidigare men som vi omedelbums tyckte lär väldigt intressant, för intressant för att tacka nej
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.