Cannelloni med skinka och paprika
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula paprikor
  • 1/2 dl hackad persilja
  • salt, peppar
  • 2 paket färska lasagneplattor
  • 350 g mozzarella
  • 150-200 g tunna skivor prosciutto eller annan rökt skinka
  • 1 dl nyriven parmesanost
  • 1 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk socker
  • 1/2 tsk basilika
  • 1/2 tsk oregano
  • 1 lagerblad
  • 2 msk tomatpuré
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.