Cannelloni med rostad paprika
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3.8 5 röster

Ingredienser

  • 400 g tomater
  • 200 g röda snackpaprikor
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm socker
  • 2 g vitlöksklyftor
  • 500 g ricotta
  • färska lasagneplattor
  • olivolja
  • 25 g smör
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g Parmesan
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 50 g ljust dagsgammalt bröd
  • 2 dl färska örter
  • 1 msk olivolja
  • parmesanost
  • sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.