Tyckte guinnessen passade bra tillfars dag. Jag hade ju tänkt göra en annan sorts gryta till kvällens middag men så kom jag på att vi inte har gjort den här grytan på jättelänge, på minst två år tror jag
Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen. Skiva tomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost
Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg. Kall kryddig sås2,5 dl creme fraiche3 msk majonnäs1,5 tsk italiensk salladskrydda0,5 tsk paprikapulver1 pressad vitlökCayannepepparBlanda samman alla ingredienser till en kall sås, smaka av och ställ kallt i kylen
Smula tortillachipsen grovt och strö över köttfärsen. Dock kanske jag tycker tacopaj kan vara fel ord, då den mer är som en gratäng men gjord i en pajform
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.