den vanliga julmaten med (är ju oftast lite dåligt med grönsaker på det traditionella julbordet. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Gratinerad camembertmed fikon och hasselnötter, foto. Det här är ett fantastiskt gott tillbehör att komplettera kräftskivan, födelsedagsfesten eller nästan vilket firande kalas som helst med
Här med en sötsyrlig vinägrett. Äppelsalladmed chèvre och honungsvinägrett, 4 pers. Visst är det svårt ibland att få till någon rolig sallad till middagen
När den serveras är den godast kall och gärna garnerad med solroskärnor på toppen. Täck med lock eller plast och låt dra i minst 2 timmar i rumstemperatur. 250 g camembert- eller brieost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.