ost

ost

  • 10 Recept
Friterad camembert

Friterad camembert

Doppa ostbitarna i frityrsmeten och vänd dem sedan i vispat ägg och panko. Servera osten varm med grönkålschips och en klick havtornssylt
Friterad camembert

Friterad camembert

Dela osten i fyra bitar. Doppa osten först i ägg och sen i ströbröd. Se till att ägg och ströbröd täcker hela ostbiten
Varm brietårta med hjortronsylt

Varm brietårta med hjortronsylt

Det är enklast om osten är kylskåskall. Servera, antingen genom att ta bort locket och gröpa ur smält ost och hjortron eller genom att skära upp tårtbitar
Brietårta med valnötter och aprikoser

Brietårta med valnötter och aprikoser

Skär försiktigt bort det yttersta av ostens övre vita skinnlager. Lägg osten på ett ugnssäkert fat. Ta ut osten och strö över valnötter och aprikoser – tryck till lätt