These cookies are gluten-free and vegan. This recipe gives soft cookies. 50 g cacaonibs or chocolate chips. Shape into cookies and bake at 160 C for about 20 minutes or until the cookies are crispy on the edges. 50 g chokladchips eller cacaonibs. 50 g cacao
Cookies keeps for several days and I think it's good to have a bowl filled with cookies that you can take from for your afternoon coffee or as a dessert in the evening
Here comes a recipe of delicious oatmeal chocolate chip cookies – the best of both worlds. In Sweden, Easter is many kids favorite holiday, mostly because we get paper eggs filled with tons of candy
Ugn 175 grader. Lägg tranbären i en skål med apelsinjuice för att mjukna, ca 30 minuter. Rör ihop smör och farinsocker i en stor skål så att det blir mjukt och smidigt
Chiapudding med banan och cacaonibs, 1 stor portion 4 msk chiafrön 2 dl mjölk (t ex cashew- eller mandel-), mer om du vill ha till servering också ½ tsk vaniljpulver ev 1 tsk agave (behövs knappt om bananen är mogen) 1 banan, skivad cacaonibs till dekoration Rör samman alla ingredienser [
+ Ekologisk banan, ekologisk osötad mandelmjölk och ekologiska raw cacaonibs från superfruit. Servera och garnera med banan, mandelmjölk och kakao nibs
With lovely ripe figs and cacaonibs it’s been on repeat on my breakfast table lately. A good breakfast is without doubt the best way to start the day if you ask me
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.