Mer exakt så gjorde jag vegansk och glutenfri blåbärsgröt garnerad med raw blåbärsjuice, ekologisk quinoamjölk, färska jordgubbar, blåbär, björnbär och kokosflingor
Soft cookies with the taste of oats and chocolate. Kakaonibs Havrekakor. These tasted good with coffee. Instead of egg, I used flaxseed egg and I make it by mixing 1 tablespoon ground flaxseed with 2. 1 3/4 dl oatmeal. 2 tbsp cacaonibs. 2 msk kakao nibs. 2 tbsp cacao
Raw vegan avocado green boost nice cream. Den dagen, den 12 maj, så serverade jag mig själv vegan havregryngröt som var garnerad med vegan 40% proteinrik müsli, ekologisk kiwi, ekologisk banan, ekologiska bipollen och min enkla och mycket goda avokadoglass
// You decide which kind of chocolate you'd like to use (what % of cacao), but if you use a very dark chocolate there's a chance you have to add a bit more of sweetening of choice
Imorse stod en vegansk nötgröt med cashewnötter och pekannötter på frukostbordet. Denna var garnerad med ekologisk banan, raw cacaonibs, ekologisk havremjölk, ekologisk jordnötssmör, kokosflingor och crunchy nötgranola
With lovely ripe figs and cacaonibs it’s been on repeat on my breakfast table lately. A good breakfast is without doubt the best way to start the day if you ask me
Till frukost idag gjorde jag därför en stor sats bananpannkakor som jag idag hade smaksatt med Mesquite Carob, lite salt och cacaonibs, och som jag serverade med Coffe Cortado-proteinglass och ännu mer cacaonibs
och raw cocoa nibs. Men om jag byter ut Halloweennamnet och namnger denna efterrätt "Vegan chokladkräm med karamelliserade chokladhavregryn och thin crisp" så låter det en hel del godare eller hur
Boil the potatoes with bay leaf until fully cooked. Season to taste with salt and pepper. Finally chop the dill, add it to the pan with mushrooms, mix and take off the heat
Raw och vegan. Raw och vegan jordgubbsglassbitar. instagram 100kitchenstories. "Glass i stora lass " - jo, så skulle man nog kunna säga om min glasskonsumtion här i Australien
The post Vegan sweet potato pie with coconut cream appeared first on Sofia von Porat. This version is completely vegan but tastes just as good as any other sweet potato pie
Sprinkle it lightly with sea salt and set the bowl aside. Season with salt and pepper. Purée the mixture until smooth (beware of hot steam escaping from the top of the blender), then season with salt and pepper to taste
Något jag har börjat märka efter detta är att jag har börjat uppskatta detta hamburgare-koncept mer och mer, och idag som start på en ny vecka och nya möjlighet, så tycker jag vi ska starta grönt och hälsosamt - med en vegan avokadoburgare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.