/ Blanda samman ägg och socker. Although, there are quite frequently moments where the cookies are dry, hard and crunchy, which is why I like the texture of oatmeal raisin cookies
Två omgångar Chocolatechip bean cookies – en med och en utan lakrits. Jag bakade två olika omgångar chocolatechipcookies, en sats med lakrits och en utan (alla är inte lakritsfantaster som jag och Filippa)
Vilka kakor jag ska servera och hur jag ska få till ett varierat sortiment som passar alla. Tyvärr hade jag inne mina kakor lite för länge i ugnen så resultatet blev inte så bra som jag tänkt mig
Bakade lite härligt mumsiga chipcookies i veckan, dessa kakor är sambons favorit och jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blir lite knapriga men ändå sega och sedan är det havregryn i , vilket jag tycker är gott
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Kör på grunden och välj sedan vad du vill att just dina kakor skall smaka. Detta i oändlighet varierbara receptet på chocolatechipcookies är helt enkelt oslagbart - lika bra varje gång, oavsett smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.