Nackdelen med öl är att det dels innehåller gluten, vilket inte är optimalt, men även att det innehåller en hel del kolhydrater och en burk eller flaska blir snabbt en hel dags kolhydratsranson
}Så här såg min levain-start ut efter bara 5 minuter. Efter ca 3 minuter hade min slutat fräsa och bubblade i stället lugnt och fint. Någon minut senare hade den blivit mer än dubbelt så stor, då fortsatte jag med steg 3 i det här receptet. Den sista jäsningen gick på mindre än 15 minuter mot 3–4 timmar i vanliga fall. 5 minuter. 15 minuter m
Det är lätt att göra, luktar spännande, har roliga ingredienser och ser festligt ut. Ställ burken så varmt som möjligt (till exempel i skåpet ovanför kylen där det ofta blir lite varmt, eller i ett pannrum om man har ett sådant)
K. l. a. c. k. s. o. n. f. i. m. g. t. ö. r. å. d. e. v. b. u. B. M. h. p. x. y. ä. j. T. /. V. L. P. G. R. z. w. E. S. -. O. W. ,. D. I. J. N. (. ). ". U. F. è. 1. é. C. 3. r l. k g
Blanda ned grädde, och därefter mandelmjöl och kokosnötsmjöl blandat med husk och bakpulver. Jag föredrar egentligen att baka med kokosblomssocker, muscovadosocker eller råsocker eftersom jag tycker det känns mer naturligt
Gamla slattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd och julskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Om man inte är så strikt kolhydratnobbare så kan man i stället ta råsocker, ljust muscovadosocker eller kokossocker i stället för sukrin, och vaniljsocker i stället för vaniljpulver
Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivna potatisen även stoppat i färdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
Jag nöjde mig med ett enda äpple, men då var det i gengäld av bautamodell. Jag använde en pajform med lite högre kant (plus att jag gjorde en extra paj i en folieform för att ge bort - om du är uppmärksam och undrar över att det ser ut som olika formar på bilden)
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.