Ett tips är att efter halva tiden täcka brödetmed bakplåtspapper så att det inte bränns. Brödet håller siginte fräscht hur länge som helst, så om man vet redan innan att man inte kommer äta upp allt på runt en vecka så är det ett bra tips att skära upp en del och sätta in det i frysen
Iochmed att havregrynen, krossen och fröna skållas över natten blirbrödetriktigtsaftigt. Täck eventuellt brödetmedaluminiumfolie för att det inte ska brännas på ytan
Häll i mjölk ochfilmjölk. Då lingonen är slut så får blåbär duga. Låt de stå i formen i några minuterinnan de stjälps upp på galler och låt de kallna under bakduk
Höstboostningen fortsätter medolika grötar ochsmoothiestill frukost. Äggula innehållersoligtD-vitamin, som visannerligenintevarit så bortskämda med den här sommaren
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
Smörgåsen till blev den här gången mittglutenfriabikarbonatbrödmed äggröra och sallad. Torkade eller frysta nässlor är suveräna att ha på lut och koka soppa på, eller att pytsa ibröd, gröt eller pannkakssmet
Med surkål och en fingrovsenap. Av surkålen lagade jag en surkålspaj med nyanser av kummin, en riktigsmaksensationochinspirationen kommer från pickipicki
Blanda ut jästen i vattnet tillsammansmed olja och honung. Vispamed en gång (utan att vänta) hastigtihopmed en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.