Jösses, tiden bara flyger fram och räcker inte till för allt som jag vill hinna med som bloggen tex. Här kommer iaf en budapestlängd som vi njöt att på Alla hjärtans dag =)
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Frasig nötmaräng med lite grädda och bär eller frukt gömd där i mitten. Själv gör jag varken eller, utan hänger framför datorn och försöker komma i fatt med lite saker innan jag ska ha en kväll för mig själv och försöka göra inget alls
En ljuvligt smaskig Budapestlängd blir det. Blanda ihop nötterna med 1 dl mjöl och 1 msk kakao. . Sätt ugnen på 175 grader, smöra lätt ett bakplåtspapper (30-40cm)
En av helgens desserter bestod av varma bärmed Mascarpone-grädde. Jag blandade bara Mascarpone-ost med lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Västerbottenpaj med kantareller. Rödvinsmarinerad Oxfransyska med hasslebackspotatis. Gott med ris som tillbehör 1 burk champinjoner 3 vitlöksklyftor, pressade 2 msk Oxfond Salt och peppar 1 st nötytterfilé Ör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.