I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbeloch mumsa praliner med den svullna foten i högläge
Till middagen valde vi att dricka ett bubbel som kommer från Frankrike men som bär namn från en vingård alldeles utanför Ystad nära Köpingebro, Köpingsbergs Gård, som ägs av Carl-Otto Ottergren som är leverantör av detta vinet
Hetta upp och tillsätt pumpakärnorna. För en självgod man som alltid måste reflektera kring sitt matintresse, för någon som alltid måste synas, vara konstant halvdryg på andras bekostnad och ständigt visa upp att han minsann orkar laga ordentlig mat vore det enerverande
Älsk på babbel ochbubbel . Bjöd hem Matjuntan igår på en tisdagsskål och lite plockmat. Livet framför allt – ingenting kan tas för givet, men även att jag tagit min examen och gjort en Hole in One
Det är så att Milia och min lillasysters son fyller år dagarna efter varandra och då både lillasyster och jag arbetar obekväma tider hade vi svårt att få till datum för kalas
Vi går hej vilt från det ena firandet till det andra här i det Mårtenssonska köket idag, men vi kom på att vi fortfarande inte har bjudit er på vårt flaggedagsfirande och vad som åts då
Pumpakärnor ska visst innehålla massor av mineraler, vitaminer och protein. Grädde och crême fraiche. ), halverade körsbärstomater, gurkbitar och så rostade pumpakärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.