Bakad potatis är ju så gott. Klicka över röran och toppa medräkor och dill. Knepet är att bottna med ett riktigt gott kryddsmör och sedan klicka på röran
Man kan väl säga att den här soppan är en utveckling på den klassiska potatis och purjolökssoppan men den får i denna skepnad lite sällskap av god palsternacka och lite räkor
Borsta potatisarna väl och stick i dem med en gaffel, slå in varje potatis i folie. Tärna laxen och äpplet fint, blanda samman allt medräkorna och crème fraichen, smaka av med salt och peppar
Krossa potatisen grovt med gaffel på ett uppläggningsfat. Skala ev potatisen och koka i saltat vatten. Koka upp crème fraiche, grädde och smör och smaksätt med citronskal och salt
Ugnsbakat lamm med konfiterad potatis och mammas gooooda såsHacka räkor (från gårdagens skaldjusrfat) och blanda med Västerbottensost (här var det frysrensning så gå nu inte och köp denna ost utan ta det ni har)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.