½ röd
eller gul lök, skalad och hackad eller strimlad
1-2 msk
vinäger – jag använde rödvinsvinäger till valnötsolja, men det går även bra med balsamvinäger eller vitvinsvinäger till olivolja eller rapsolja
1-2 tsk
dijonsenap (det är den som gör dressingen krämig genom att emulgera ihop vinägern och oljan – och ger fin smak)
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Salladen är god till både fisk ochkött. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Lägg potatisen i botten på en ugnsform med lite rapsolja, sprid ut potatisen jämnt salta och peppra. Lägg på champinjonerna hela, chorizon och sprid ut vitlöken, häll på de krossade tomaterna och vinet
Servera sedan laxpaketen direkt på tallriken tillsammans med fetaostcremen och varför inte lite nykokt färskpotatis och en fräsch grönsallad med hyvlad sparris i
Recept ⁄ TillbehörMarinad på godaste vis till köttoch grönsaker. Ungefär en kvart innan grillning är lagom, kanske lite längre beroende påköttets storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.