Brunch på spansk potatis, kött och tomatsallad
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 potatisar, skalade och skivade
  • 1 dl olivolja
  • 1-2 ägg per person
  • 4-6 tomater, skurna i skivor
  • ½ röd eller gul lök, skalad och hackad eller strimlad
  • 1-2 msk vinäger – jag använde rödvinsvinäger till valnötsolja, men det går även bra med balsamvinäger eller vitvinsvinäger till olivolja eller rapsolja
  • 1-2 tsk dijonsenap (det är den som gör dressingen krämig genom att emulgera ihop vinägern och oljan – och ger fin smak)
  • 4-6 msk valnötsolja
  • peppar och salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.