Brunchen bestod av croasianter, frallor, nutellarullar med jordgubbar, äggröra, bacon, krovar, pizzaslisar, yougurt med blåbär och granola, äppelpaj med vaniljsås, minimunkar, massor av olika frukter, kaffe, islatte, jordgubbs och hallonsmoothie och juice
4-6 cl flädersaft - beroende på smak och hur torrt bubblet är. 4 cl citronjuice eller limejuice. 37,5 flaska torrt mousserande vin som prosecco, cava, cremant, champagne eller sekt
1 liter kylt te med smak av persika eller annat fruktte 2 dl konc lättdryck hallon/persika 75 cl kylt mousserande vin eller alkoholfri cider 200 g frysta bär t ex hallon 3 i klyftor persikor 0,5. - Läs hela inlägget här 1 liter kylt te med smak av persika eller annat fruktte
Det var en ordentlig brunchmed gröt, chiapudding, ägg cocotte, glutenfria scones, brieost, juice, te och en del frukt och vi höll oss mätta hela dagen kan jag lova
Jag var mest ute efter inspiration till fiskrätter och fastnade just för dessa då det stämmer in på omtyckta paradrätterna tacos, fiskpinnar dvs omtyckta rätter av barn och att man får äta med händerna
Jag gjorde en rejäl brunch som jag startar dagen med. Yes då är det tillbaka till verkligheten med jobb resten av veckan efter två stycken lediga dagar
En del andra vegosmör smakar ganska konstgjort – ni vet lite sådär biopopcornsaktigt – av smöraromerna som tillsätts, men med Flora har jag faktiskt inte ens reflekterat över att det inte är vanligt smör på mackan
POTATISPLÄTT MED LÖJROM OCH CRÈME FRAICHE. Champagne Maxim´s har en doft av sockerkaka och citronmaräng och fruktiga små bubblor som får det att spritta i benen som på vilken Can-Can dansös som helst
Ja fick ett sådant energipåslag av löpturen och powerbrunchen att jag gick ner i källaren och städade igenom hela källarförrådet till tolv på natten, medan jag samtidigt lyssnade på sommarpratare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.