Brasiliansk fiskgryta
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tsk sambal oelek
  • 600 gram vit fiskfilé , (gös, torsk eller annan fast vit fisk)
  • 4 st tomat(er) , färska, tärnade
  • 1 burk(ar) kokosmjölk , (3-4 dl)
  • 0.5 dl koriander , - 1 dl
  • 2 dl mandel , flagad
  • 1 salt och peppar
  • 5 st salladslök (ar)
  • 1 st röd chilifrukt
  • 3 msk olivolja
  • 2 st gul lök (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 dl vatten
  • 1.5 msk fiskfond
  • 1 burk(ar) krossade tomater , (400 g)
  • 0.5 dl saft av lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.