23-24 år
sedan och då skulle jag medverka i en teaterfestival. Det var förstås en rätt så märklig känsla att gå längst gatorna och påminnas om en helt annan tid. För mycket har hänt under de här åren. Både roliga och sorgsamma minnen att bära.
blanda övriga ingredienser med "mjölet" och häll i en avlång form klädd med bakplåtspapper. 1skiva bröd = 1,1g kolhydrater 3dl linfrö. 1,5 msk brödkryddor
Sätt in bröden och spreja medlite vatten för att få ånga. Familjen har önskat sig ett ljust bröd i veckans bak, och ett ljust bröd det blev, även om jag har smugit in lite rågmjöl
Har som sagt under det senaste månaderna inte ätit ris, pasta, potatis eller bröd. Fett och protein mättar bättre än kolhydrater så är det, och därav kan man inte äta lika mycket av såna livsmedel innan mättnadskänslan infinner sig
Min äldsta är mycket kräsen och det är t o m svårt att hitta bröd som han tycker duger till frukost. Det blev riktigt gott tycker jag och till frukost åt han en lite bit smörgås (visserligen dränkt i kaviar) vilket måste räknas som klart godkänt när det gäller min son
Dessutom är det med all säkerhet det enklaste bröd man kan baka och helt galet gott. Kanske du som jag älskar helgfrukost, när man kan sitta länge och bara njuta av den där heta koppen kaffe, läsa morgontidningen i lugn och ro och äta både en och två och kanske till och med tre mackor med ett tjockt lager brieost
Jag testade ett nytt recept på brödmed väldigt litekolhydrater idag, linfröbullar. De flesta brödmed mycket ägg i har en tendens att bli lite svampiga i konsistensen, men inte dessa
Och vilket bröd då=) Till och med färskt dagen efter. I morse tog vi det bara lugnt, Elsa tittade lite på barnkanalen och Astrid låg och sov i min famn(så mysigt=), sen tog vi en härlig promenad och efter det tog vi tag i pepparkaksbaket med fokus på att få till ett pepparkakshus
Mumsfilibabba medlite smör, ost, skinka och grönsaker . Kommer säkert komma många LCHF recept på bloggen framöver, måste trimma till oss lite inför vår turkiet semester i höst
Klä en brödformmed bakpapper. s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott
Våra barn har alltid uppskattat den här sortens sätt att äta, med händerna istället för med bestick, vilket säkerligen bidragit till att det har varit ganska enkel att få dem att äta lite annorlunda mat
Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.