Jag skrev 2-3 teskedar. 2-3 teskedar stevia socker (superfruit). Så är det snart. tid för att njuta av dessa ljuvligt goda lussebullar så självklart så var jag
Men kör på om du är en lök-lover. Det låter förresten också spännande att krydda grädden med kanel och nejlika som Emmas Vintage gör i sin vego-Janssons
-). Fyll med på mjölk och sedan grädden i omgångar, varje gång såsen tjockar till sig, tills den har rätt konsistens - inte för tjock och inte för tunn
Hej där ute i ljuvliga försommarvärmen alla. Det har verkligen varit en helt underbar vecka, och även om det varit fullt upp med olika saker så har man förstås ändå tagit sig tid att njuta av solen på altanen
E-postadress. Servera bollarna kalla, eller micra en 20-40 sek beroende på effekt du använder om du föredrar mjukare bollar. Servera bollarna kalla, eller micra en 20-40 sek beroende på effekt du använder om du föredrar mjukare bollar
Kärnorna kan vara mogna och intensivt rosa-röda oavsett om skalet är mörkrött eller ljust. Jag köper oftast två-tre granatäpplen för att vara säker på att det blir bra
G-e-n-i-a-l-t. Jaja, alla ni koriander-lovers kan bomba med det också för ännu mera smak. -Annie. Lösningen på detta är att du gör en fet batch som sen håller 4-ever. du som är brödsnobb kan såklart ställa dig och baka själv, men du som inte pallar med sånt där tjafs kan allt gott köpa sådana där småbaguetter i plastförpackning som kommer i 4-pack på brödavdelningen
För andra gången mumsar jag i mig majrova till kvällsmat, en otroligt underskattad liten rot. Den är inte bara otroligt god i sallad utan innehåller även en lång rad vitaminer och mineraler så som folat, vitamin c, fosfor, järn, kalcium, kalium, magnesium och zink
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
-Annie. Lämna in ditt kål-bidrag hos månadsvärden Tina (som bloggar på Grönt varje dag) innan den 25. 2-3 port om det är ensamt tillbehör, eller 6-8 bufféportioner. 1 msk röd- eller vitvinsvinäger. 2-3 port. 6-8 bufféportioner. 1 msk röd- eller vitvinsvinäger
Glasera kakan enligt ovan med florsocker utrört i lite lime- eller apelsinsaft, eller gör en klassisk morotskakeglasyr med färskost, florsocker och ev smaksättning
-) Vad är egentligen en bra frukost då. Jag tänkte inte gå in vidare djupt på den mattematiska/nutritionist-delen, utan istället gå in på lite renodlad bra frukostinspiration
-Annie. Måste ändå säga att britternas idé med att glöggkrydda torr cider är genialisk. Smaken på mulled cider är mycket friskare, lättare och äppligare (
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.