Fastnade för denna kaka som då har namnet Upsidedown pineapple cake. Satt och funderade för någon dag sedan vad jag skulle göra med de två färska ananasen som jag köpte på kampanj innan i veckan, kände att jag ville baka något och började googla runt
Lightly butter a 9-inch springform pan and line the bottom with parchment. Preheat Oven to 375˚F. Beat 2 eggs and 1 cup sugar with whisk attachment on high speed 5 min, or until light in color and thick
De två bildminnena (för länkarna hittade jag såklart inte i min som ni säkert förstått långa favoritlista) gick i mitt huvud samman och bildade en Blueberry Pie Cake
Päronkaka UpsideDownPäronsirap50 g smör1 krm ingefära1 dl socker2 krm vaniljsocker2 päronKaka150 g smör1/2 tsk kardemummakärnor3 ägg2,5 dl socker3,5 dl vetemjöl1 msk vaniljsocker1,5 tsk bakpulverKläm fast ett bakplåtspapper i en rund form med löstagbara kanter
Det här receptet är nästan samma som jag använde till rabarberkakan och smuldegsströssel men jag dubblat det så att det räcker till en hel långpanna och bakade det med blåbär istället för rabarber och lavendel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.