Bakade lite härligt krispiga småkakormedsmak av apelsin och kokos. Detta är ett recept på sockerfria småkakormen det går lika bra att använda vanligt strösocker
Ett lass medmunkar fick det bli. Dessa blir verkligen somman tänker sig att de ska smaka. Som förr. Vintern är ju här och idag skulle de minsta åka skridskor på ishallen med skolan
Här kommer ett recept på hälsosamma plättar. » kokosolja eller annat att steka i. Jag har gjort massor av bananpannkakor tidigare, men denna slog dem allihopa faktiskt
Passade på att kombinerakokos och saffran som jag blev tipsad om. En hit om ni frågar mig. Jag gjorde dubbel sats för att inte saffranssmaken skulle ta över och jag tyckte att det blev precis lagom
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan medkokosfyllningen. Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.