Tinda började första klass i måndags med en tidigare kollega som fröken. Hon var inte sådär jättesugen på att starta riktiga skolan då hon hade hört att då får man LÄXOR
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann. På matkurset med kokken Inge Anda som jeg var på forrige lørdag laget vi ikke bare forretter og hovedretter, vi fikk også utfolde oss med søte råvarer
Tørre bønner legges i bløt i kaldt vann natten over og kokes så en time, til de er møre. (4 pers. )400 g kjøttdeig eller finhakket oksekjøtt2 løk4-5 hvitløksfedd1 liten rød chilipepper1 ts oregano1 ss paprikapulver1 ts cayennepepper (eller etter smak)2 ss hvetemel1 boks hermetiske tomater3 dl bønner100 g bacon1½ dl kraft/buljongHermetiske bønner kan brukes som de er
Byggrynene legges i bløt natten over i kjøleskap. 1,5 dl byggryn3 dl vann(bløtlegges i kjøleskap over natten)1 gul løk2 fedd hvitløk2 gulrøtter1 middels stor fennikel1 søtpotet på størrelse med et stort eple1 liten bunt grønne bønner1/2 kjøttpølseNoen biter spansk spekepølseSalt og pepperOlje og litt smør til steking1 liter hønsekraft eller buljongFriske urter til serveringEventuelt litt finrevet parmesan til serveringSlik gjør du
Det har släpps lite produkter på övriga sortimentet i spridda skurar i juni månad. Har bara sammanfattat de olika produkterna, så ni vet vad som kommit nytt utanför de ordinarie släppen på Systembolaget
Nelson har varit helt rumsren sedan han var 4 månader gammal. Han håller sig mycket hellre än att kissa på “fel” ställe vilket har varit skönt att veta även om det också resulterat i långa promenader när vi är på nya ställen innan han fattat vart han får kissa
Här kommer en lista på vad som släpps lokalt och småskaligt på Systembolaget 1 Mars. Som vanligt så är det som så att står det Depå på den så går den att beställa i resten av landet, och ej depå om den bara finns lokalt
Det er greit at sausen ikke er for flytende, da blir butterdeigen bare bløt og ulekker. Nydelige individuelle kyllingpaier som falt i smak både hos store og små da vi serverte det sist
Jeg har lest flere steder at man med fordel kan la frøene ligge i bløt i saltvann i 8-36 timer før å bryte ned noen enzymer som finnes i frøene og som kan irritere magen, samt at det gjør smaken mye bedre
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter. (4 pers. )100 g mørk sjokolade5 plater gelatin5 eggeplommer5 ss sukker5 dl kremfløte½ dl portvinRiv sjokoladen
Legg gelatinen i bløt og smelt i halvparten av sitronsaften. 250 g søte kjeks, knuste90 g smeltet smør12 gelatinplater500 g kremost1 dl sitronsaft125 g sukker3 dl vispet kremfløte250 g frosne bringebær og bjørnebærsukker til bærene etter smakTin bærene
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.