vatten - något som funnits på vår jord sedan urminnestider. Jag hoppas att de nyfikna rackarna tar tid på sig, för jag vill ju inte att de kommer upp för tidigt och sedan fryser ihjäl mitt i sin blomning
Skit samma om vi snöar inne. Bihåleinflammation är inget jag önskar min värsta fiende och kanske för att jag aldrig är sjuk blir jag hemskt ynklig när jag trillar dit
Se till att inte ha för mycket vatten i för då rinner det av kakan. Så även om jag ej äter vinbär så passar det perfekt att baka och laga på med en söt kontrast
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är bådeglutenfrioch mjölkfri
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, glutenoch laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Det blev väldigt gott, som en blandning mellan bröd och paj. Till min kusin Lina och alla er andra måste jag också dela med mig av det bästa focacciareceptet med mjöl jag har
För oss är det helt nytt att både laga och äta något med etiketten "Raw food". Hon har snackat så sej hes om hur god den är och hur god alla som smakar den tycker att den är, så nu kände vi att det var lite upp till bevis för denna råa pannacotta
solen tittar fram och snön den gnistrar. Hej alla bloggläsare där ute. och kylan håller i sig. För att värma sig lite sätter man eld i brasan och kör igång med ett scones bak
Tänkte känna in våren med en underbar grönsakssoppa idag, är det inte värme ute får man helt enkelt ta saken i egna händer och se till att bli varm inuti
Hösten innebär för min del ofta att ta hand om gigantiska mängder äpplen. Det kan uteslutas utan att göra någon större smakskillnad, men tillför vitaminer och lite extra fettsyror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.