Vinkokta blåmusslormed fänkål, pommesoch rökig aioli. Vinkokta blåmusslor. När barnen får välja blir det denna med frasigt goda hemgjorda pommesoch aioli till
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Serverade den med en koriander- och chiliaioli. Det är något visst med musslor, åt moules frites i Bryssel på den kända gatan mitt i stan som kantas av fiskrestauranger men blev inte särskild impad över smaken
) Idag bjöds det på grillade blåmusslor till förrätt och grillad lax inlindad i bacon till varmrätt. Ät dem direkt ur skalet, gärna tillsammans med vitlöks- och persiljesmör och lite baguette
Ett nät medblåmusslor är oftast prisvärt och i det här fallet resulterade detta inköp i upptäckten och omarbetningen av ett trevligt recept från Bon Appetit, och i förlängningen en väldigt god måltid
Tillsätt citrontimjan, fänkål ochblåmusslor. blåmusslor. Servera med knapriga pommes frites. Tvätta musslorna noggrant och kasta alla som är skadade eller inte vill stänga sig
Tillsätt citrontimjan, fänkål ochblåmusslor. blåmusslor. Servera med knapriga pommes frites. Tvätta musslorna noggrant och kasta alla som är skadade eller inte vill stänga sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.