Bacon- och salviaburgare med hemmagjord "ketchup" och frittar - funkar som färsbiff också!
Två små kök
Två små kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatsås
  • 6 (plommon)tomater
  • 1 färsk röd chili, finhackad utan kärnor
  • 1 gul lök, skivad
  • 1 1/2 msk flytande honung
  • (Fling)salt
  • Svartpeppar
  • Olivolja
  • Bacon- och salviaburgare (eller baconlindade färsbiffar med salvia), 4 st 400 (nöt)färs
  • 1 ägg Salt och svartpeppar
  • 8 baconskivor 8 färska salviablad
  • Smör/rapsolja
  • Ost
  • Majonnäs
  • 4 (hamburger)bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.