Inlägget Pan de Mallorca- Puertoricanska bullar dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 12-14 st bullar 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst 2,5 dl mjölk 6 st äggulor 150 g smält smör 1,5 dl socker 2 tsk vaniljsocker 0,5 tsk salt Ca 8-9 dl vetemjöl Pensling och garnering. 2-3 msk smält smör Florsocker Gör såhär. Häll ut degen på mjölat bakbdord och dela den i ca 12-14 bitar. 12-14 st bullar. Ca 8-9 dl vetemjöl. 2-3 msk smält smör. ca 12-14 bitar
E-postadress. 2 dl mjölk1½ dl socker½ tsk salt1 pkt jäst för söt deg3 msk vattenca 10-15 dl Proteinrikt vetemjöl tex Manitoba Cream, vanligt mjöl går bra, men proteinrikt mjöl ger mycket saftigare och mindre smulig deg2 tsk stött/grovmald kardemumma2 vispade ägg225 g rumstempererat smör (jag använde 235 g ICA smörgåssmör (Smör&Raps) denna gång och kommer göra det fler gånger). skriven 2019-01-14 16. 2 dl mjölk1½ dl socker½ tsk salt1 pkt jäst för söt deg3 msk vattenca 10-15 dl Proteinrikt vetemjöl tex Manitoba Cream, vanligt mjöl går bra, men proteinrikt mjöl ger mycket saftigare och mindre smulig deg2 tsk stött/grovmald kardemumma2 vispade ägg225 g rumstempererat smör (jag använde 235 g ICA smörgåssmör (Smör&Raps) denna gång och kommer göra det fler gånger). ca 10-15 dl P. ca 10-15 dl P
DelaFacebookE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Kanelmazarin – äppelkaka bröad med ströbröd och kanel med äppelklyftor i botten under ett täcke av mandelsmet bestående av sötmandel, bittermandel, mycket smör, socker, ägg, en skvätt mjölk samt smaksatt med vanilj slutligen pudrad med kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.