Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Blanda ihop med resterande ingredienser och tillsätt eventuellt lite vätska, såsom en skvätt vatten. Mosa dadlarna (exempelvis mjuka ekologiska) med en gaffel
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Rulla degen till två rullar på en plåtmedbakplåtspapper. Ju kortare tid du låter de torka i ugnen desto mjukare blir de i mitten, men glöm inte att dess hållbarhet minskar även då
Tre tillplattade längder innan gräddningSkurna och torkade med snittytan uppåtBiscottimedchoklad. De var mycket enklare att baka än vad jag trott så nu ska det bakas biscottimed alla möjliga smaker
Som den fantastiska italienska biscottiskorpan, till exempel, som åtnjöt ett rejält uppsving när espressobarer och cappuchinofik började ta över de gamla bakelsekonditorierna
Biscotti kommer från Italien och har bakats sedan urminnes tider. Låt vila ett par minuter, skär dem sedan medan de fortfarande är varma i ca två centimetersbitar
Smaksätt nu mednågot om du vill, tex. Ta ut pastejen och låt den svalna helt. Koka grädden med philadelphian tillsätt ägget och häll det försiktigt i chokladen och mixa smeten slät med en stavmixer
Smält tillsammans pålåg värme i vattenbad och skeda upp i ischokladformar. Vanskligt att göra julgodis såhär tidigt, Rocky Roaden vi gjorde i förra veckan är slut redan
Dagen började med en sovmorgon, helt otroligt skönt, något som min kropp verkligen behövde. Ungefär en timme senare var jag påintåg till gymmet för rygg/biceps/underarmar/mage
Här hittar Du då min varma Chokladmed Kardemumma och Vispgrädde, från bloggens barndom. Många som lever enligt LCHF dricker kokosfett i kaffe eller thé, för att få upp kvoten av fett i jämförelse med kolhydrater
Skorporna blir väldigt vackra med de röda lingonen i också. Små italienska skorpor perfekta att doppa i kaffet eller att krossa och strö över vaniljsglass som en dessert
En lite kletig chokladig botten med ett krämigt kokoslager. Det var ju så den här bloggen kom till, jag ville ha en plats att dela med mig av mina recept och min passion för träning och hälsa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.