Bifteki ingredienser. Så här lagar du Bifteki. Bifteki. Nu när grillen vaknat till liv igen skulle det ju vara fint med lite varmare väder men man kan ju inte få allt
Bifteki, en färsbiff från Grekland som precis vår pannbiff finns i olika kryddningar. I Grekland görs bifteki på lammfärs men nörfärs går givetvis lika bra
God gresk mat som er enkel å lage. I stedet for å servere dem slik jeg har gjort kan du f. eks. forme deigen til burgere og servere i brød med salat, tomatskiver, løk, fetaost og tzatziki eller med grillet halloumi og grillede grønnsaker (paprika, squash, aubergine, tomater ++)
1 pkt Bifteki Kryddmix. Blanda samman kryddmix och vatten i en bunke. Låt det svälla ett par minuter. Blanda i köttfärsen och arbeta den smidig tillsammans med kryddblandningen
Vi åt piroger fyllda med feta och spenat och ostgratinerade vitlöksbröd till förrätt, C tog gödkalvsytterfile till huvudrätt medan jag valde Bifteki (getostgratinerade kalvfärsbiffar)
Igår var min ömma moder på besök igen och jag lagade bifteki till oss. BiftekiJag blandade ett halvt kilo nötfärs med ett ägg, två matskedar ströbröd, salt, svartpeppar och en hel liten pressad vitlök
Dessa Bifteki biffar är så lättlagade de kan bli. Bifteki. Servera Biftekin med pommes frites, ugnstekt potatis eller lägg dem i pitabröd och fyll på med massor av grönsaker och denna vitlöksyoghurt
Jag tror att jag gjorde några avsteg med någon bifteki. Vi var på Kreta förra året. Det jag mest kommer och tänka på när jag minns den resan är Ayla (läste många delar av grottbjörnens folk liggandes i solstol i skuggan sippandes Mythos) och så moussakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.