Ingredienser Portioner: 4 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 700 g nötbog 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 tsk paprikapulver 3 msk tomatpuré 1 msk dijonsenap 1 l vatten 1 köttbuljongtärning 2 dl crème fraiche Till servering ev potatispuré ev saltgurka Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. 600-700 gram lövbiff i strimlor. Receptet kommer från camillak 600-700 gram lövbiff i strimlor
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Biffstroganoff är ju bara sååå gott. Strimla biffen, hacka löken och finriv vitlöken. Jag tillagar min stroganoff i min crockpot, då kan jag tänka på annat medan den står och puttrar och sköter sig självt
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.